KiKa

Mooi by Blond &Co steunt KiKa. Wist je dat ruim 550 kinderen per jaar kanker krijgen. 75% geneest hiervan. Volgens KiKa moet en kan dit beter. Kika financiert daarom onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Dat vinden wij belangrijk. Een gezond kind heeft 100 wensen, een ziek kind maar 1. Dat is de reden dat wij KiKa steunen.

Hoe kun jij KiKa steunen?

In onze salon in Sevenum verkopen wij KiKa beren. De KiKa beer is super zacht. Door zijn lieve koppie, word je spontaan verliefd. Door een KiKa beer te kopen, steun je KiKa. De helft van het aankoopbedrag is voor onderzoeken naar kinderkanker.

KiKa beer

Er is een grote (30cm) en kleine (20cm) KiKa beer, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wit, beige, lichtbruin, donkerbruin, zwart, oranje, blauw of roze. De KiKa beer is niet alleen een vriend voor ieder kind, maar ook een vriend voor je portemonnee. Voor de vriendelijke prijs van €8,95 en €6,95 steun je KiKa en heb je een super leuk cadeau.

Dus kom snel naar Mooi by Blond & Co en steun KiKa samen met ons.

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen!
Ben je benieuwd naar andere leuke KiKa cadeaus of wil je een donatie doen? Kijk dan op www.kika.nl.

Pink Ribbon

Per jaar krijgen 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker. Wij als meiden van Mooi by Blond & Co weten hoe belangrijk borsten zijn voor de vrouw. Daarom steunen wij Pink Ribbon graag.
Pink Ribbon financiert namelijk projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

Steun de Pink Ribbon week

Ieder jaar organiseren wij de Mooi by Blond & Co Pink Ribbon week. In deze week in november knippen wij voor dit goede doel. Iedereen die in die week zijn haar bijvoorbeeld laat knippen of kleuren bij Mooi by Blond & Co draagt direct een steentje bij. Een percentage van de opbrengst van alle behandelingen in die week doneert Mooi by Blond & Co namelijk aan Pink Ribbon.

Wil jij dit goede doel ook steunen? Houd onze site en social media dan in de gaten. We laten je op tijd weten wanneer het weer de Mooi by Blond & Co Pink Ribbon week is!
www.pinkribbon.nl

Stichting Haarwensen

Mooi by Blond & Co draagt Stichting Haarwensen een warm hart toe. Stichting Haarwensen zorgt dat kinderen, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), een haarwerk of pruik krijgen. Een volle haardos is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Team Mooi by Blond & Co knipt, al sinds de opening van de kapsalon, voor Stichting Haarwensen.
Wij willen deze kinderen graag helpen aan een gratis pruik of haarwerk, zodat ze weer blij rond lopen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Schenk jouw haar aan Stichting Haarwensen

Wil je deze kinderen ook helpen en heb je lang haar. Kom dan naar Mooi by Blond & Co in Sevenum. Wij knippen jouw lange haar gratis af (minimaal 30 cm) en sturen het op naar Stichting Haarwensen. Uiteraard zorgen we dat jij ook weer mooi de deur uitloopt. Heb je geen lang haar, maar wil je Stichting Haarwensen steunen? Doe een donatie of kijk op www.haarwensen.nl wat jij kunt betekenen.