MOOI NAGELPRODUCTEN

Om mooie nagels te onderhouden heb je vanzelfsprekend de beste producten nodig. Niet alleen zorgen wij er voor bij MOOI dat je nagels er zo uit gaan zien, maar ook dat ze MOOI blijven.

Prijzen

Kijk voor de actuele prijzen op onze Webshop.

 

BOEKEN

Boek hier je knip, verf of nagel behandeling.

   

Snails kindvriendelijke nagellak

Snails nagellak is speciaal voor kinderen. De nagellak is gemaakt op waterbasis, zonder chemische of giftige stoffen. Met deze kindvriendelijke nagellak worden de nagels gezond en prachtig gekleurd. De kids kunnen kiezen uit meer dan 30 kleuren. Om de nagels nog meer op te leuken zijn er ook nailart stickers en nailart penne. Zo worden de nagels echte kunstwerken. Alle Snails producten zijn 100% afwasbaar met water en zeep. Het leuke strikje op elk nagellakpotje maakt het helemaal af.

Mani-Q

Wil jij je nagels verstevigd hebben, maar wil je geen kunstnagels? Dan is Mani-Q echt iets voor jou. Het is een prachtige transparante gel, die aanvoelt als een natuurlijke nagel. Heb jij broze, inscheurende of splijtende nagels? Kies dan voor Mani-Q. Deze onttrekt geen vocht uit de nagel, waardoor Mani-Q voorkomt dat de nagel splijt of inscheurt. Met 42 verschillende kleuren, is er altijd een kleur die bij je past. De kleur blijft drie tot vier weken zitten. Zo ben je verzekerd van stevige en mooie nagels. Kom naar onze salon voor een behandeling of zoek een passend kleurtje uit bij je nieuwe outfit.

Caption

Waar en wanneer je maar wilt je nagels lakken. Caption lacQ3 maakt het makkelijk, want de lak is in 10 seconden droog. Een gel-achtige manicure zonder UV-lamp. De lak is zo sterk als een gel, blijft tot wel negen dagen mooi, met bijbehorende glans. De combinatie van de Caption primer base coat, zestig basiskleuren en achttien top effects zorgen voor stralende nagels. Heb je broze nagels, dan worden deze na verloop van tijd sterker en gezonder door de primer base coat. Laat je nagels echte blikvangers zijn met de Caption lacQ3. Zoek een kleur uit in onze salon of verwen jezelf met een behandeling.

Heb je vragen over een behandeling of tarief. Schroom niet en bel ons! We helpen je graag.

Knippen

Drogen

Stylen

Kinderen

Kleuren

Nagels

Volg ons op Facebook