MOOI NAGELS

Met verzorgde handen en nagels maak je altijd een goede indruk. Team Mooi by Blond & Co heeft een jarenlange ervaring met de nagelstudio. Heb jij echte probleemnagels, zijn ze droog, broos, splijten ze, breken ze af, ben je een nagelbijter of vind je mooie nagels gewoonweg helemaal het einde? Maak dan een afspraak. In onze nagelstudio hebben we alle producten die je handen en nagels goed verzorgen. Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste trends en technieken, zodat jouw handen en nagels sterk en mooi zijn.

Tarieven

Manicure Basis

   15 min.

€ 18,55

Manicure Spa

   30 min.

€ 28,50

Gellak

   60 min.

€ 27,95

Gel nagels nieuwe set color/french

   90 min.

€ 55,65

Acryl nagels nieuwe set color/ french

   90 min.

€ 55,65

Gel/acryl nagels verwijderen

   40 min.

€ 22,00

Nagels lakken

   30 min.

€ 25,00

Gelnagels bijvullen vanaf

   90 min.

€ 26,50

Acryl nagels bijvullen vanaf

   90 min.

€ 33.50

Nail art vanaf

   10 min.

€ 2.50

Manicure Spa ( paraffine bad)

   30 min.

€ 28,50

*alle prijzen onder voorbehoud

BOEKEN

Boek hier je knip, verf of nagel behandeling.

   

Natuurlijke nagelversteviging of -verlenging

Kunnen jouw nagels wel wat versteviging gebruiken of wil je ze verlengen? Dat kan op een heel natuurlijke manier met gel of acryl. Gelnagels zijn flexibel, acrylnagels zijn steviger. Aan jou de keus. De nagels kunnen we verlengen met tips of sjablonen, dit is afhankelijk van je nagellengte. Uiteraard kun je kiezen uit een French manicure of volledige kleur, die jouw nagels weer helemaal laten stralen.

Nagelproblemen

Heb je problemen met je nagels? Splijten of breken ze of bijt je nagels? Wij helpen je graag. We stellen samen een behandelplan op zodat jij zo snel mogelijk van je nagelproblemen af bent. Voor de bijters onder ons; zorgen we met een mooie acryl dat je nagels er fantastisch uitzien, zodat je er niet meer in wilt (en kunt) bijten.

Manicure

Met een manicurebehandeling worden jouw handen en nagels optimaal verzorgd. Je handen en nagels moeten heel wat doorstaan, bijvoorbeeld door je werk of het weer. Met een manicurebehandeling krijgen ze een heerlijke boost en zien ze er weer fris, gezond en verzorgd uit.

Heb je vragen over een behandeling of tarief. Schroom niet en bel ons! We helpen je graag.

Knippen

Drogen

Stylen

Kinderen

Kleuren

Nagels

Volg ons op Facebook