DE SALON

MOOI KAPPERS

In de kapsalon van Mooi by Blond & Co kun je terecht voor al je vragen en wensen voor je haar. Heb je bijvoorbeeld droog haar, heel dun haar, wil je een ander kleurtje of wil je het geknipt hebben? Team Mooi staat vijf dagen per week voor je klaar. Op dinsdag en vrijdag zijn we open tot 20.00/21.00 uur.

Ook voor mooie nagels kun je bij Mooi By Blond & Co terecht. Er word gewerkt met goede producten om gelnagels, acrylnagels of gellak te zetten. De nagelstyliste zal samen met u kijken wat het beste bij u als klant past.

Maak een afspraak, zodat je niet hoeft te wachten. Loop je op het laatste moment binnen, dan kijken we uiteraard graag of we je snel kunnen helpen. Ook online boeken kan natuurlijk via onze website.

Iedere dag staan we met een glimlach voor je klaar, geven je professioneel advies onder het genot van een vers kopje koffie!  Om de beste kwaliteit te bieden en bij de tijd te blijven, volgen wij regelmatig cursussen. Zo zorgt Mooi by Blond & Co dat jij mooi bent, zoals je bent.

MEET US

Judith

Eigenaresse, hairstylist en nagelstylist

Ik ben de trotse eigenaresse van Mooi by Blond & Co. Al ruim 10 jaar werk ik iedere dag vol passie en plezier aan mijn mooie bedrijf.

De liefde voor het kappersvak ontstond bij mij toen ik 17 was. Ineens wist ik wat ik wilde worden, kapster! Iedere dag ervoor zorgen dat de klant zich mooi gaat voelen, doordat ik de haren geverfd of geknipt heb. In het verven kan ik mijn energie en passie helemaal kwijt. Daar word ik echt blij van.

Later kwam ik in aanraking met het nagelvak. Ook hier laat ik de klant stralen, maar nu als nagelstyliste. Iedere nagel verzorg ik en maak ik weer mooi, met grote passie. Of je nu een nagelbijter bent of iemand die perfectie wil.

Het ondernemerschap zat er al vroeg in. Volgens mijn ouders wilde ik als klein kind al een eigen zaak met leuke collega’s. Die wens is dus helemaal uitgekomen. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de beautytrends, daarom bezoeken wij  alle beurzen en shows op het gebied van kapper, nagelstylist en beauty.

In mijn privéleven ben ik moeder van 2 kinderen, een dochter Sophie en zoontje Gijs. Ik ben getrouwd met Bram. Hij is mijn steun en toeverlaat zodat ik de zaak kan runnen.
Het klinkt cliché, maar mijn werk is mijn hobby. Het voelt rijk om te kunnen doen, waar je echt blij van wordt. Maar wat ik ook heerlijk vind is gezellig uit eten met vrienden of een dagje er op uit met ons gezin.

Samen met Eric en onze 2 kinderen woon ik in Reuver. Sinds 2010 werk ik met veel plezier en passie bij Mooi by Blond & Co. Elke dag is het weer een uitdaging om elke klant een passend kapsel te geven.  Ik geniet ervan als ze weer tevreden de salon verlaten.

Al geruime tijd woon ik samen met Eric en onze dochter Lotte in Sevenum. Al vroeg was het duidelijk dat ik iets met haren wilde gaan doen. Eerst werden de poppen voorzien van mooie vlechtjes en later waren mijn vriendinnetjes het ‘slachtoffer’.
Na de middelbare school ben ik direct de kappersopleiding gaan doen en aan de slag gegaan als kapster. Sinds 2011 werk ik bij Mooi by Blond & Co. Hier hoop ik nog heel wat fijne jaren te werken en je graag een keer te ontmoeten in onze salon.

Samen met mijn 2 kinderen woon ik in America. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn paarden te vinden. Op mijn 15e mocht ik vervroegd de middelbare school verlaten en was voor mij de keuze al meteen duidelijk dat ik het kappersvak in ging, een ambachtsvak wat je in de vingers moet hebben. Sinds 2019 ben ik werkzaam by Blond & Co in een leuk ondersteunend team. Een juist passend advies geven aan de klant zodat de klant met een glimlach de deur uit gaat, dat is wat dit vak mooi maakt. Iedere klant is al mooi van zichzelf, wij voegen alleen iets moois toe!

BOEKEN

   

Follow us on Facebook