DE SALON

MOOI KAPPERS

In de kapsalon van Mooi by Blond & Co kun je terecht voor al je vragen en wensen voor je haar. Heb je bijvoorbeeld droog haar, heel dun haar, wil je een ander kleurtje of wil je het geknipt hebben? Team Mooi staat zes dagen per week voor je klaar. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag zijn we open tot 20.00 uur.

Maak een afspraak, zodat je niet hoeft te wachten. Loop je op het laatste moment binnen, dan kijken we uiteraard graag of we je snel kunnen helpen.

Iedere dag staan we met een glimlach voor je klaar, geven je professioneel advies onder het genot van een vers kopje koffie!  Om de beste kwaliteit te bieden en bij de tijd te blijven, volgen wij regelmatig cursussen. Zo zorgt Mooi by Blond & Co dat jij mooi bent, zoals je bent.

MEET US

Ik ben de trotse eigenaresse van Mooi by Blond & Co. Al 8 jaar werk ik iedere dag vol passie en plezier aan mijn mooie bedrijf.

De liefde voor het kappersvak ontstond bij mij toen ik 17 was. Ineens wist ik wat ik wilde worden, kapster! Iedere dag ervoor zorgen dat de klant zich mooi gaat voelen, doordat ik de haren geverfd of geknipt heb. In het verven kan ik mijn energie en passie helemaal kwijt. Daar word ik echt blij van.

Later kwam ik in aanraking met het nagelvak. Ook hier laat ik de klant stralen, maar nu als nagelstyliste. Iedere nagel verzorg ik en maak ik weer mooi, met grote passie. Of je nu een nagelbijter bent of iemand die perfectie wil.

Het ondernemerschap zat er al vroeg in. Volgens mijn ouders wilde ik als klein kind al een eigen zaak met leuke collega’s. Die wens is dus helemaal uitgekomen. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de beautytrends, daarom bezoeken wij  alle beurzen en shows op het gebied van kapper, nagelstylist en beauty.

In mijn privéleven ben ik moeder van 2 kinderen, een meisje Sophie en zoontje Gijs. Ik ben getrouwd met Bram. Hij is mijn steun en toeverlaat zodat ik de zaak kan runnen.
Het klinkt cliché, maar mijn werk is mijn hobby. Het voelt rijk om te kunnen doen, waar je echt blij van wordt. Maar wat ik ook heerlijk vind is gezellig uit eten met vrienden of een dagje er op uit met ons gezin.

Samen met Eric en onze 2 kinderen woon ik in Reuver. Sinds 2010 werk ik met veel plezier en passie bij Mooi by Blond & Co. Elke dag is het weer een uitdaging om elke klant een passend kapsel te geven.  Ik geniet ervan als ze weer tevreden de salon verlaten.

Al vroeg was het duidelijk dat ik iets met haren wilde gaan doen. Eerst werden de poppen voorzien van mooie vlechtjes en lintjes. Later waren mijn vriendinnetjes het ‘slachtoffer’.
Na de middelbare school ben ik direct de kappersopleiding gaan doen en aan de slag gegaan als kapster. Sinds 2011 werk ik bij Mooi by Blond & Co. Hier hoop ik nog heel wat fijne jaren te werken en je graag een keer te ontmoeten in onze salon.
En verder woon ik in Sevenum samen met Eric, onze dochter Lotte en hond Sem.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn paard te vinden. Samen met mijn vriend Stefan woon ik in Horst. Mijn passie voor de uiterlijke verzorging is groot, vandaar dat ik kapster en schoonheidsspecialiste ben. Ik heb een aantal jaar ervaring in het kappersvak en werk sinds 2018 bij Mooi by Blond & Co. Het mooie aan het kappersvak vind ik mooie kapsels en kleuren te maken, die passen bij de klant. Ik word blij van het advies geven, zodat de klant met een glimlach de deur uit gaat.

Met mijn zoon woon ik in Belfeld. Uiterlijke verzorging is voor mij belangrijk. Ik hou er dan ook van om er mee bezig te zijn, of het nu voor mij persoonlijk is of voor iemand anders. Je haar is voor een groot deel bepalend voor je uiterlijk, dat is ook de reden waarom ik al jaren het kappersvak graag uitoefen. Samen met de klant zoeken naar de juiste haarstijl, daar word ik blij van.

BOEKEN

Boek hier je knip, verf of nagel behandeling.

   

Follow us on Facebook